Import

Siden 2008 har BestCAR importeret biler af mærker som BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi, Jaguar, Maserati, Aston Martin, Land Rover, m.fl.. 

Over 450 biler ”and counting” er hentet hjem fra Europa og USA, og der kommer flere til. Igennem årene har vi opbygget en solid viden og forståelse for mærkerne, modellerne, årgangene og oplevelsen af bilerne – og at videreformidle og bruge den viden, er selve essensen af BestCAR. Værdien i, at forstå koblingen af bil og behov, er dét vi ønsker at dele ud af.

Alle bilerne importeres og leveres på bestilling – en specifik bil til en specifik kunde. Og at finde den helt rigtige bil bliver aldrig kedeligt: det er altid interessant at arbejde sig ind på, hvad en kundes behov, ønsker og forventninger er – og så efterfølgende forhåbentlig overgå dem alle ved leveringen.

Vi arbejder med alt fra en legendarisk Porsche 356 årgang 1963, til en 2016 BMW X5 – eller en 1985 Rolls Royce Corniche, til en fabriksny 2020 Mercedes-Benz EQC elbil – vi kommer vidt omkring! 

Så længe der er noget særligt over bilerne – udstyrsniveau, køreegenskaber, charme, personlighed – så længe har vi kærlighed og begejstring til dem. Og vi glæder os lige meget hver gang til at få en ny bil hjem til levering.

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00
[email protected]

BestCAR

BestCAR
Christen Bergs Alle 19
2500 Valby
CVR 31494524
[email protected]