Splitleasing

Splitleasing er for dig, der bruger bilen meget til erhvervskørsel, og ønsker et alternativ til firmabil med privat beskatning. 

Leasingydelserne deles imellem dig og virksomheden ud fra det antal kilometer du kører, henholdsvis privat og erhverv. Du betaler selv for de kilometer du kører privat, og virksomheden betaler for din erhvervskørsel – og derved skal du ikke beskattes af fri bil.

Vælger du en splitleasingaftale på din firmabil, sparer også virksomheden penge, da den kun betaler for din erhvervskørsel og ikke din private kørsel.

Når du splitleaser, skal der føres kørselsregnskab, så det præcist kan opgøres, hvad henholdsvis du og virksomheden skal betale.

I bilen monteres en GPS-tracker, der opfanger din bils position ca. hvert 10. sekund. Køreturene registreres i en elektronisk kørebog, som findes i en online-version og som app til din smartphone.

Alle køreture i bilen skal angives i kørebogen som enten privat- eller erhvervsmæssig kørsel. Husk, at formålet på alle erhvervsture, skal noteres i kørebogen – fx “Møde med XX”, “Kundebesøg hos XX”, etc..

Hver måned afsluttes og godkendes kørebogen, og fordelingen imellem privat og erhverv afregnes på 2 separate fakturaer.

Kontakt os for at høre, om Splitleasing er noget for dig!

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00
[email protected]

BestCAR

BestCAR
Christen Bergs Alle 19
2500 Valby
CVR 31494524
[email protected]