Hvorfor BestCAR og hvordan kan vi hjælpe dig?

I 2008 blev BestCAR skabt på en livslang erfaring og passion for handel med eksklusive biler – og en troværdig måde at drive forretning på.

BestCAR er ikke en ordinær bilforhandler, så her finder du ikke en stor plads fyldt med lagerbiler. Du får derimod en personlig sparringspartner, som hjælper dig med at tage de rigtige valg, når du skal have præcis den bil, der passer til dig og dine behov.

Vi finder og leverer de rigtige biler – helt ned i detaljerne ved udstyr, farve, motorstørrelse, kilometertal, etc. – og vi hjælper dig hele vejen fra de indledende overvejelser om mærke, model og finansiering – til indregistrering og gennemgang af udstyr og funktioner.

Gennemsigtighed, tillid og personlig rådgivning.

Vi har total åbenhed om vores forretning og indtjening. Vi stiller vores viden og erfaring til rådighed for et aftalt honorar, og arbejder tæt sammen med dig igennem hele processen.

Rådgivning om finansiering er en stor og vigtig del af vores forretning – vi har intensivt kendskab til alle leasing- og finansieringsformer, og får dig sikkert igennem denne del også.

Specielt flex- og splitleasing er udbredt på de biltyper, vi beskæftiger os med. Her har vi været med helt fra starten, og vi kender alle “spillerne” på markedet – store som små – og arbejder kun sammen med de bedste leasingselskaber.

Importerer du bil igennem BestCAR sørger vi ikke bare for, at du får den rigtige bil, men også den rigtige finansieringsform – og det giver samtidig de bedste muligheder for en fornuftig gensalgspris og en god totaløkonomi.

Absolut vigtigst for os er, at der er 100% klarhed over alle detaljer omkring bil og finansiering, inden processen for alvor sættes igang.

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00
[email protected]

BestCAR

BestCAR
Christen Bergs Alle 19
2500 Valby
CVR 31494524

+45 30 24 28 00
[email protected]