“Jeg er utrolig glad for min Evoque og har anbefalet Thomas til flere af mine venner der også tænkte på at flexlease. Man kan være sikker på en reel rådgivning og super service hos BestCAR”

Claus, Land Rover Range Rover Evoque SD4 Dynamic

“Jeg var blevet anbefalet at tage fat i BestCAR i forbindelse med køb af min næste Landcruiser. Sammen med Thomas fra BestCAR fandt vi nogle muligheder i Tyskland – og hurtigt fik vi sporet os ind på den helt rigtige bil med hensyn til alder og udstyr efter Thomas’ grundige research hos den tyske forhandler.

Papirarbejdet og hjemtransporten fra München forløb gnidningsløst og var klaret indenfor 1 uge, så jeg er meget tilfreds med BestCAR’s service og kan kun anbefale andre BestCAR i forbindelse med import af biler og flexleasing.” 

Claus, Toyota Land Cruiser 150 3,0 D-4D Executive

“Som ”førstegangsleaser” havde jeg fået anbefalet Thomas fra BestCAR, som en person, der både ville kunne vejlede og give gode råd. Efter et par forsøg, fik vi skudt os ind på den rigtige bil, og jeg har gennem hele forløbet oplevet en rigtig god kommunikation (mails blev altid besvaret hurtigt), og at der blev lyttet til de ønsker jeg havde. Da bilen blev afleveret fik jeg en meget grundig gennemgang af hele bilen, og jeg har generelt været tilfreds med hele forløbet.”

Esben, BMW 525dA Touring

“Når man gerne vil have en dejlig bil men ikke har hverken tiden eller evnen til at navigere i et meget komplekst marked, får man fantastisk hjælp fra Thomas og BestCAR i hele processen. Det giver både tryghed og et super resultat.”

Søren, Jaguar XK 5,0 Cabriolet

“Jeg er vel sagtens en form for “storkunde” da Thomas fra 2012 til 2017 har hjulpet mig med følgende biler:

1. Mercedes 320 cdi AMG 2007
2. Porsche 964 C4 Cabriolet 1990
3. BMW 525dA stationcar 2010
4. Audi S5 Cabriolet 2012
5. BMW X5 40 dA M sport
6. Porsche 911 Carerra sport Crono 2012

Jeg tænker at listen af biler taler sit tydelige sprog om min tillid til Thomas og BestCAR.

Derfor har jeg også anbefalet ham mange gange rundt i mit netværk, hvilket også har sendt en imponerede masse biler på vejen.

Jeg er uhyre kræsen og detaljeorienteret grænsende til OCD lignende niveau! 😉 og det til trods, har Thomas holdt hovedet koldt og til tider “styret” mig i den rigtige retning og hen imod en beslutning. “Er det så det vi gør?” Spørger han altid – hvortil jeg med ro i maven 6 gange har svaret – “ja!”

Forud for mine beslutninger har ligget uger og måske måneders søgen efter “den helt rigtige bil med det rigtige udstyr”.. selvom jeg vil kalde mig selv for en godt begavet og meget vidende “bilnørd” må jeg her indrømme at det i de 5 ud af 6 ovenstående bilkøb, har været Thomas som i sidste ende har fundet den rigtige bil og forhandlet den rigtige pris!”

Jacob, Porsche 911 Carrera 3,4 PDK 991

”Hos BestCAR er man i gode hænder – professionel rådgivning og kæmpe viden om biler. Jeg har købt en del biler gennem Thomas fra BestCAR og er ALDRIG blevet skuffet. Jeg kan kun anbefale at tale med BestCAR når der skal købes bil.”

Morten, BMW X5 xDrive40dA

“Thomas er bare nordeuropa mester I at finde den helt rigtige bil, har både leaset Mercedes og nu Volvo og begge gange, har Thomas ramt præcis hvad jeg efterspurgte.”

Per, Volvo XC60 D5 AWD Summum

”Kompetent og professionel rådgivning og et højt serviceniveau – sådan beskriver jeg bedst min oplevelse hos BestCAR. De har derfor min varmeste anbefaling.”

Michael, Mercedes-Benz E 500 Cabriolet AMG

”BestCAR hjalp ikke blot med at finde nøjagtig den bil jeg drømte om m.h.t. farve, udstyr og km., men evnede også at præsentere flere alternativer. Bilen blev hurtigt hentet til Danmark, og bilen lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan derfor kun give BestCAR mine bedste anbefalinger”

Knud, BMW 640dA Gran Coupé

BestCAR

BestCAR
Christen Bergs Alle 19
2500 Valby
CVR 31494524

+45 30 24 28 00
[email protected]